söndag 9 oktober 2011

Some prefer cake

Den här filmen utspelar sig på 90-talet och handlar om en lesbisk player och hennes vänner. Hon arbetar på ett lager för serieböcker, men om kvällarna är hon ståuppkomiker. Det är dock ingen som tycker hon är vidare rolig. En dag träffar hon på en tjej som vill ha en riktig relation. Hon försöker sig på det, men hon är rädd att allt ska spricka så fort de har sex. Samtidigt är hennes bästa vän besviken på henne för att hon ägnar all tid åt den nya flickvännen och glömmer bort sina kompisar. Men det är inte bara det. Huvudpersonen är också förföljd av en stalker, en arg kinesisk tjej som hon haft sex med en gång på ett av sina äventyr.

Ja, det låter rätt realistiskt va? Filmen kändes rätt realistisk i övrigt också. Huvudpersonen var inte någon snygging som man trånade över direkt, men filmen var bra på det sättet att de medverkande kändes som riktiga personer som skulle kunna finnas, och inte som skådespelare.

Handlingen var kanske lite fattig. Det hände inte jättemycket. Personerna mest bara levde sin vardag. Det var inte någon direkt romantisk film heller. Lite småkul var den men bristen på kärlek och romantik gör att det inte blir någon höjdarplacering på listan för Some prefer cake.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar