tisdag 11 oktober 2011

Imagine me and you

Hur vanligt är det att bruden blir kär i floristen på sitt bröllop? Inte så väldigt vanligt kanske, men det är precis vad som händer i den här filmen. Och lite besvärligt är det allt, att bli kär i någon annan när man just har gift sig. Och i en annan kvinna dessutom, när man trott att man var straight.
Den här filmen växlar lite i kvalitet. Ibland berör den mig väldigt, men ibland kommer några riktigt fåniga, tillgjorda och förutsägbara scener. Det känns bra att mannen i filmen är en väldigt fin och trevlig person tycker jag. Det hade varit så lätt att göra honom till en elak skurk och därmed rättfärdiga att han ska lämnas ensam så att huvudpersonen kan välja tjejen istället. (Fast det är klart att vi hejar på tjejen ändå...!)

Imagine med and you är en av de mest kända flatfilmerna och Piper Perabo och Lena Heady som spelar huvudrollerna verkar också vara mycket omtyckta skådespelerskor i flatkretsar. Själv är jag inget jättefan av Piper, men hon går väl an antar jag!

Sammanfattningsvis är det här en fin, trevlig och romantisk myspysfilm. Dessutom är det en film som man bara måste ha sett som lesbisk tjej. Det ingår i allmänbildningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar