tisdag 11 oktober 2011

GRAY Matters

Gray och hennes bror Sam har ett väldigt nära förhållande och många som ser dem tror att de är ihop. En dag hittar Sam den perfekta kvinnan och gifter sig med henne. Tyvärr upptäcker Gray att hon också tycker att det är den perfekta kvinnan. De "råkar" dessutom kyssas dagen innan hennes brors bröllop. Gray börjar misstänka att hon väntat på Mr Right i onödan och att det egentligen är Mrs Right hon vill ha.

När hon berättar för Sam att hon är kär i hans fru säger han att han aldrig vill se henne mer. Samtidigt verkar Grays kund på reklambyrån (som vi kände igen som Helena Peabody från L-Word!) aldrig bli nöjd, vilka förslag Gray än tar fram. Grays nyfunne vän, den skotske taxichaffisen stöttar henne dock och tar med henne till ett flathak för att hjälpa henne att hitta rätt på sin nya bana.

Den här filmen var söt, rolig och man visste inte vad som skulle hända härnäst. Det gillade jag. På sina ställen var den lite småfånig, men det får man ta. Som min vän H sa, så fokuserar historien inte mest på lesbiska romanser utan mest på relationen mellan syskonen Sam och Gray, men det var ändå helt klart en lesbisk film. Den har därför förtjänat en plats på topplistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar