tisdag 11 oktober 2011

And then came Lola

Den här filmen är ganska ny, från 2009, och den är en lesbisk version på den tyska filmen Lola rennt. Kommer ni ihåg den, när den rödhåriga tjejen springer och springer för att rädda sin pojkvän från att bli skjuten?

I den här filmen talar Lola dock engelska och är brunett. Hon ska hämta bilder på ett fotolabb och överlämna dem innan flickvännens karriär blir förstörd. Och det är inte bara det. Eftersom Lola ständigt kommer för sent och inte ställer upp för flickvännen, så vet flickvännen inte om det går att lita på Lola. Att lämna fotona i tid är alltså hennes sista chans att få flickan. Precis som i Lola rennt får hon tre chanser, där historien utvecklar sig på olika vis.

Den här filmen är underhållande medan man ser den, sådär som en vanlig Hollywood-historia, men det är inget jag kommer att minnas någon längre tid. Jag tycker inte skådespelarnas kemi är så jättebra heller och jag tar inte handlingen på allvar.

Så till placeringen! Eftersom det är en trevlig film, men inget man direkt måste se så blir det en placering i mittenskiktet på listan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar