tisdag 11 oktober 2011

Out at the wedding

Åh, jag GILLAR den här filmen! Den är rolig, romantisk, sexig.. ja.. Äntligen en riktigt bra film! Låt mig genast berätta lite mer om den!

Alex (kvinna) har träffat sin drömman, Dana (ja, det är en man), och han har friat till henne. Eftersom han är svart och judisk är hon rädd att hennes familj inte skulle acceptera honom. Därför har Alex sagt till Dana att hennes familj är död.

När Alex syster Jeannie ska gifta sig åker Alex till bröllopet med sin kompis, gaykillen Jonathan. Jonathan råkar av misstag starta ett rykte om att Alex är gay på bröllopet (på grund av pojkvännens feminina namn). Systern Jeannie blir alldeles till sig och vill komma och hälsa på Alex och hennes flickvän i New York. Alex hyr därför in en lesbisk tjej, Risa, som ska spela hennes flickvän. När Jeannie kommer och hälsar på uppstår dock oväntat gnistor mellan henne och Risa.

Lite småkrångligt att hålla isär allt? Ja, det låter förstås lite komplicerat, men det är inga problem att hänga med när man väl ser filmen.

I den här filmen gillar jag skådespelarna, stämningen, humorn och kemin mellan Jeannie och Risa. Det är en riktig feelgoodfilm och jag rekommenderar den till alla som vill bli på gott humör. Out at the wedding landar självklart på topplistans allra högsta del!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar