måndag 9 januari 2012

Bloomington


Jackie har länge varit stjärna i en tv-serie, ett rymdäventyr för ungdomar, och alla känner igen henne, vart hon än går. När tv-serien tar slut bestämmer sig Jackie för att börja på college för att få en utbildning. Där träffar hon på Catherine, en snygg sexig professor som har ett rykte om sig att förföra unga kvinnliga studenter. Det tycker Jackie låter spännande och snart har även hon hamnat i Catherines säng. Men någonting blir annorlunda denna gång för förhållandet blir inte bara ett sexuellt förhållande och snart bor Jackie i Catherines hus. De pratar, lagar mat ihop och har det hur bra tillsammans som helst, ett tag. Sedan ringer Jackies tv-producent och erbjuder henne en roll i en film och allting blir konstigt. Skulle de kunna ha ett distansförhållande? Men Jackie vill inte heller att hennes förhållande med Catherine ska bli offentligt för det skulle kunna förstöra hennes karriär. De blir arga på varandra, sårar varandra och tar dumma beslut. Ska de klara av att ta sig igenom detta? Är deras kärlek stark nog eller har de för stora egon?

Jag tycker att Bloomington är en film med hög kvalitet. Ibland kändes det lite osannolikt att den mogna erfarna professorn ville ha den lilla barnskådespelerskan, men oftast fungerade det. Jag gillade dock filmens första hälft, den där de hittar varandra, bättre än den andra, problematiska delen som kändes lite osannolik ibland.

8 kommentarer:

 1. Din blogg är riktigt grym! Hittar alltid nya, asbra lesbiska filmer här som du tipsat om, är så tacksam för den! :)

  SvaraRadera
 2. Wow, googlade på "lesbiska filmer" utan större hopp, fullt inställd på att hitta porr eller torra faktafilmer... så kommer denna guldgrotta fram! Tack!

  SvaraRadera
 3. Varsågod! =) Hoppas du hittar några filmer du gillar!

  SvaraRadera
 4. var laddar du ner filmer ifrån??

  SvaraRadera
 5. Det gör jag inte. Jag köper dem i dvd-form på Amazon UK. =)

  SvaraRadera
 6. Tack för en trevlig blogg med mycket tips om bra lebb filmer. Har gått igenom en del som va riktigt bra

  SvaraRadera
 7. Tack! Roligt att du gillar den. =)

  SvaraRadera