söndag 15 februari 2015

Girltrash


Idag har jag minsann sett på en lesbisk musikalfilm!  Och inte bara det, utan en alldeles underbar, välgjord, smart och rolig lesbisk musikalfilm, med duktiga skådespelare som sjunger riktigt bra låtar. Vem hade väl trott det?

Trailern här nedan verkar förmodligen lite stökig och utflippad, men filmen har faktiskt en bra story och dessutom en fin kärlekshistoria i sig. Allting utspelar sig under en enda dag. Ja, mest under en enda natt egentligen.

Vännerna Daisy och Tyler vill slå igenom med sitt rockband och ser sin stora chans när de blir uttagna till en talangtävling. Innan det är dags för tävlingen att börja vill Tyler dock att de hjälper Daisys lillasyster Colby att få den tjej hon går och drömmer om, så därför lurar de in tjejen och hennes kompis i bilen under förespeglingen att de ska åka till en fest med Angelina Jolie. Saker och ting blir lite komplicerade när den förhärdade brottslingen Monique plötsligt dyker upp, arg och beväpnad med en golfklubba, för att hon vill ha tillbaka de 5000 dollar hon tycker att Tyler är skyldig henne. Colby gör sitt bästa för att försöka charma sin drömtjej, men det verkar som att tjejen är mer intresserad av Tyler än av henne. Ja, hur ska detta sluta? Bäst du skaffar dig den här filmen och tittar och lyssnar efter!


2 kommentarer:

  1. vart kan man få tag på den filmen?

    SvaraRadera
  2. Här är filmens officiella sida där man kan beställa tex dvd:https://fs19.formsite.com/cynematik/GIRLTRASH_DVD/secure_index.html

    Den verkar också finnas på Amazon: http://www.amazon.com/GIRLTRASH-Night-Long-Lisa-Rieffel/dp/B00JZI4I1K

    Har också hört att den ska finnas på olagliga sidor som börjar på Pirate och slutar på bay, men det är förstås inget jag egentligen vet nåt om. =)

    SvaraRadera