söndag 6 juli 2014

TV-serier

Egentligen är det här förstås en FILMblogg, men nu när det blir sommar och semester och allt tänker jag att jag kanske kan göra ett undantag och tipsa även om några sevärda tv-serier!

Alldeles alldeles underbar på alla sätt och vis är förstås serien Orange is the new black där Piper hamnar i fängelset och inser att även hennes före detta flickvän är där. Dessutom vimlar det av spännande, knäppa och roliga karaktärer.Lipservice är en spännande, sexig och väldigt lesbisk serie från Skottland.En klassiker i flatseriesammanhang är förstås The L-Word. Den är inte min personliga favorit, för den känns inte särskilt verklighetstrogen, men det är väldigt flatigt och väldigt mycket av allt.En fin och rolig dokumentärserie som har gått på SVT under våren är Flator, där vi får följa alldeles riktiga flator och deras liv.Fler tips på tv-serier kan du hitta hos Fem flator fantiserar!

4 kommentarer:

 1. Tack för tips och tack för en jättefin blogg!

  /Malin

  SvaraRadera
 2. En sak jag tycker är tråkig med OITNB är att det är så pass många manliga skådespelare som har stora roller. Känns som könsfördelningen är ganska normal, trots att det utspelar sig i ett kvinnligt fängelse.

  Fin blogg! Kram R

  SvaraRadera
 3. Du får skriva till dem och klaga. =)

  Tack!

  SvaraRadera